Fortsättning fiber…

Fortsättning fiber…

Idag har vi boende i Tibbleskogen 1 fått ett brev där det framgår precis som vi i styrelsen sagt Inte skulle hända! Vi i styrelsen tar starkt avstånd från detta och är lika överraskade som allihopa! Vi blev helt tagna på sängen vad gäller brevet som kom idag!

Vi i styrelsen har förmedlat det som vi har blivit informerade om när det rör detta, att vi boende Inte skulle bli drabbade!

Vi håller på att samla all nödvändig information från de olika parterna
om de praktiska sakerna såsom uppsägningstid osv. för de som har Telia, då Deras ”uppkoppling” upphör och inte vi som privatpersoner som säger upp abonnemangen. Vi kommer att förmedla informationen antingen här på hemsidan alternativt brev som vi delar ut så fort som möjligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *