Angående fibern

Angående fibern

Hej

Angående brevet som kommit oss i Tibbleskogen tillhanda så handlar det om följande.

MacFreeze har valt att sälja fibern till ett annat bolag som heter Stadsnätsbolaget. Därför skickar Telia ut ett brev som handlar om att deras anslutning kommer att upphöra. Datumet som det kommer att upphöra så kommer Stadsnätbolaget att ta vid, vilket innebär att vi medlemmar i Tibbleskogen 1-5 Inte ska komma att bli drabbade.

Det som framgick i brevet från Telia att fastighetsägaren eller bostadsförening har sagt upp avtalet stämmer alltså Inte! Detta är helt och håller MacFreeze som håller i taktpinnen.

Det som blivit förmedlat till oss i styrelsen är att vi som sagt Inte ska bli drabbade, därför har vi valt att inte gå ut med informationen till medlemmarna.

Att Telia går ut med denna information är en standardrutin som de har när de inte längre kommer att äga fibern, och att varken Stadsnätsbolaget eller MacFreeze inte har gått ut med information om vad som kommer att ske till oss medlemmar är beklagligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *